aminoJern – en ny generation jerntilskud

Forskning har vist at et jernchelat optages bedre end de traditionelle jernprodukter (jernsalte). Det betyder at du kan nøjes med en mindre dosis jern og stadig optage mere af det. Alene den mindre jerndosis gør, at du vil opleve færre gener, men aminoJern giver også færre gener hvis det tages i samme dosis som et jernsalt.

aminoJern er et dokumenteret skånsomt og effektivt jerntilskud

aminoJern tilhører en ny generation jerntilskud og optages 2-4 gange bedre i kroppen end de traditionelle jerntilskud (jernsalte, mixturer, hæmjern produkter). Det viser de studier, hvor aminoJern er blevet sammenlignet med jernsalte. Flere end 15 internationalt anerkendte studier er gennemført og aminoJern anvendes i dag på en række af landets blodbanker. Kontakt os hvis du vil have tilsendt en artikeloversigt; hvis du er læge eller behandler kan du klikke på læger.

Færre gener er starten på en positiv spiral

Ofte vil mavegener gøre at behandlingen eller forebyggelsen af jernmangel stoppes før tid. De færre gener ved aminoJern medfører at flere kan fortsætte behandlingen, og dermed får opbygget deres jernlagre således at kroppen kan producere den nødvendige mængde energi. En god optagelse af jernet er nøglen til en effektiv og skånsom behandling af jernmangel.

aminoJern indeholder:

Aktiv ingrediens: 25 mg jern tilsat som aminosyrechelatet Ferrochel

Tablethjælpestoffer: Cellulose, dikalciumfosfat, tværbunden natrium methylcellulose, hydroxypropylcellulose, jernoxid

aminoJern indeholder ikke: Blod (og indeholder ligesom de fleste andre jerntilskud heller ikke: lactose, gær eller gluten)

Del denne side

Har jeg brug for jerntilskud?

Se om du oplever en eller flere af de typiske symptomer i din hverdag...

Se symptomer her...
Få 10 dages forbrug, gratis!

Bestil en gratis vareprøve, og oplev hvorfor så mange allerede bruger aminoJern.

Ja tak - bestil nu
Find forhandler