91 procent af Woman.dk’s læsere vil anbefale aminoJern!

I testen af aminoJern oplevede Womans testpersoner, at deres velbefindende blev markant forbedret.
Testen

I forsommeren 2019 spurgte vi Woman.dk’s læsere, om de ville teste aminoJern i 2 måneder og fortælle os om deres erfaringer og oplevelser med produktet.

Resultatet

Woman’s læsere var meget positive om aminoJerns betydning for deres velbefindende. Flere af personerne døjede med træthed og mangel på overskud inden testen, men det ændrede aminoJern heldigvis på.

  • 74 procent af testpersonerne følte, at aminoJern havde en direkte positiv indflydelse på deres velbefindende
  • Inden testen mente kun 46 procent at de havde et godt velbefindende mens bare 4 procent mente at de havde et meget godt velbefindende. Efter 2 måneder med aminoJern mente 57 procent at de havde et godt velbefindende, og hele 22 procent at de havde det meget godt

Hvad sagde testpersonerne

“Jeg har fået mere overskud efter en lang arbejdsdag og har også energi til at lave noget herhjemme, når jeg har fri. Det havde jeg ikke overskud til før”

“Jeg oplever ikke længere pludselig træthed og uoplagthed midt på dagen, hvilket jeg tidligere var plaget af trods en sund livsstil.”

“Jeg mærker klart en forskel efter at have taget aminoJern. Jeg har følt et overskud og en form for lettelse i hverdagen.”

Du kan læse hele artiklen på woman.dk her.

Du kan selv teste aminoJern!

Har du mistanke om jernmangel eller tager du allerede et andet jerntilskud. Du kan afprøve aminoJern gratis og uforpligtende i 10 dage.

Skærmbillede 2019-05-02 kl. 16.27.59
Jern – hvad hæmmer optagelsen – del 2?

Læs mere om hvordan du tilrettelægger en kost, der optimerer optagelsen af jern. Mange af naturens egne kilder til jern er superfoods og svære at komme udenom, men desværre hæmmer disse superfoods ofte jernoptagelsen. Svaret ligger i timingen 🙂

collage_pack
Jern – hvad hæmmer optagelsen

Du nyder en kop te som så mange andre. Den beroliger, opkvikker, styrker halsen eller luller dig i søvn. Men vidste du, at den dejlige kop te kan hæmme din optagelsen af jern – læs videre om hvordan du kan sikre din optagelse af jernet samtidig med at du drikker te.

Breakfast vegan bowl and plate
Flere unge bliver vegetarer

Ifølge formanden for Dansk Vegetarforening Sune Borkfelt er antallet af vegetarer stigende specielt blandt de helt unge. Det udtaler han til Berlingske media (19.08.2011).