Nyt behandlingsprincip – lavest effektive jerndosis

aminoJern er et jernchelat (bisglycinat) som qua sin eksklusive optagelse ind i kroppen optages bedre end traditionelle jerntilskud. Den særlige optagelse sammen med aminosyrerne bevirker tilmed, at jernet fra Ferrochel ikke forstyrrer optagelsen af andre divalente metaljoner.

aminoJern er et jerntilskud, der lever op til kravene om “lavest effektive dosis” til forebyggelse og behandling af jernmangel – til blodbankerne, sygehusene samt til alle med høje krav til kvalitet, optagelse og skånsomhed.

Du kan læse mere om aminoJern ved at downloade vores præsentation for læger og fagpersoner lige nedenfor. Klik her hvis du vil bestille vareprøver eller bestille tid til et besøg.

Dokumenterede fordele ved aminoJern:

2,5 til 4 gange højere optagelse
Færre gener og bedre compliance
Bedre optagelse af andre metaljoner
Indeholder ingen animalske ingredienser
1 tablet (25 mg cheleret jern) dagligt er tilstrækkeligt i langt de fleste tilfælde

Downloads og bestilling af vareprøver

Du kan som læge eller behandler rekvirere dokumentation og yderligere information om aminoJern, og du er meget velkommen til også at bestille vareprøver hvis du vil afprøve produktet på en eller flere af dine patienter.

Del denne side

Med aminoJern er 25mg nok

Jern er et næringsstof, som kroppen har svært ved at optage. Derfor har vi vænnet os til at overdosere jerntilskuddet, og det medfører mavegener som forstoppelse. aminoJern optages bedre end traditionelle jernsalte og en tablet med 25 mg jern er derfor nok til at forebygge jernmangel.