Mit navn er Anders Holm og jeg har været eliteatlet i hele mit voksne liv. I de sidste 5 år har jeg kastet mig over cykelsporten - jeg cykler på landevejen for holdet Bornholm Pro Cycling og er samtidig på det danske banelandshold. Ved Danmarksmesterskaberne i Ballerup i 2014 vandt jeg guld i 1.000 meter og sølv i 4.000 meter på bane. Derudover var jeg med til VM i Columbia i februar 2014, hvor det blev til sølv for landsholdet. Jeg har opdaget, at kost og den rigtige livsstil har stor betydning for min træning og mine resultater.

Konkurrencen i cykelsporten er hård og det er derfor vigtigt for mig at optimere alt omkring min træning, kosten og min livsstil i øvrigt. Sportsfysiologer anbefaler en høj blodprocent til alle atleter for at sikre tilstrækkeligt med ilt til musklerne. For at nå målet om en højere blodprocent blev jeg anbefalet en jerndosis på 200 mg jern dagligt.

Jeg har tidligere forsøgt at tage høje doser jern, men min krop kan ikke optage det og jeg får forstoppelse af jernet. Derfor søgte jeg en anden løsning.

Min praktiserende læge anbefalede mig at tage halv dosis aminoJern Ferrochel, der optages dobbelt så godt og giver færre gener. Jeg startede i foråret 2013 og har siden haft en høj blodprocent og i øvrigt opnået de bedste sportslige resultater i min karriere. På trods af den høje dosis har jeg ikke mærket noget til forstoppelse eller andre gener.

Jeg kan derfor varmt anbefale aminoJern til alle som ønsker et effektivt og skånsomt jernpræparat.

Del denne side

Få 10 dages forbrug, gratis!

Bestil en gratis vareprøve, og oplev hvorfor så mange allerede bruger aminoJern.

Ja tak - bestil nu
Har jeg brug for jerntilskud?

Se om du oplever en eller flere af de typiske symptomer i din hverdag...

Se symptomer her...