Sportsfolk og andre fysisk aktive

Jern bidrager væsentligt til dannelse af muskelvæv (myoglobin). Muskelvævet binder ilten som en reserve til brug ved et højt fysisk aktivitetsniveau.

Når du dyrker motion regelmæssigt øges blodmængden og mængden af røde blodlegemer pr. liter blod. Dermed bliver du bedre i stand til at transportere ilt til musklerne og CO2 ud af kroppen.

Sportsfolk skal være særligt opmærksomme på ikke at få jernmangel da det påvirker den fysiske præstation. I et forsøg i England, blev en gruppe kvinders fysiske og mentale evner målt før og efter en jernkur. Efter 4 uger med jernkuren var deltagerne i stand til at løbe længere og de klarede sig også bedre ved en intelligens- og hukommelsestest.

aminoJern – også til de hårde halse

Det danske kano- og kajaklandshold har på egen krop prøvet aminoJern. Holdets hårde træning gjorde, at deres jernniveauer var blevet meget lave, og de traditionelle jernpræparater var ikke i stand til at fastholde jernniveauet. Holdets læge afprøvede aminoJern, som hjalp roerne tilbage til konkurrencedygtige jerndepoter. Læs mere her.

På denne side fortæller cykelrytteren Anders Holm om sine erfaringer med aminoJern.

Del denne side

jernmangel Forhandlere

"Jeg kan varmt anbefale AminoJern til alle, som ønsker et effektivt og skånsomt jernpræparat"

Anders Hold - Amatørcykelrytter

anders hold

Med aminoJern er 25mg nok

Jern er et næringsstof, som kroppen har svært ved at optage. Derfor har vi vænnet os til at overdosere jerntilskuddet, og det medfører mavegener som forstoppelse. aminoJern optages bedre end traditionelle jernsalte og en tablet med 25 mg jern er derfor nok til at forebygge jernmangel.

Få 10 dages forbrug, gratis!

Bestil en gratis vareprøve, og oplev hvorfor så mange allerede bruger aminoJern.

Ja tak - bestil nu