Jerntilskud til folk over 60 år

Mange på 60 + har et højt aktivitetsniveau og foretager sig de samme ting, som da de var 40. Samtidig kan appetitten hos nogle mennesker falde lidt med alderen. Resultatet kan være, at jerndepoterne bliver mindre. En varieret kost, der består af kød og grønt kan i de fleste tilfælde opretholde din jernbalance.

Et jerntilskud kan gøre en forskel

I de tilfælde hvor kosten ikke forebygger jernmanglen kan et jerntilskud være den lille forskel, der gør, at du kan bevare et normalt energistofskifte og gøre alt det, du plejer.

En blodprøve giver dig sikkerhed for behandlingen

Vi anbefaler, at du får taget en blodprøve hos din læge. Ud fra prøven kan lægen måle din jernstatus og afgøre, om du har brug for et jerntilskud.

Én tablet aminoJern om dagen er nok

aminoJern optages nemt og effektivt i din krop og giver ikke gener som fx forstoppelse og kvalme. Som hovedregel vil en enkelt tablet om dagen sikre dig gode jerndepoter og dermed al den jern, du behøver for at få energi til alt det, du gerne vil.

Del denne side

jernmangel Forhandlere

Med aminoJern er 25mg nok

Jern er et næringsstof, som kroppen har svært ved at optage. Derfor har vi vænnet os til at overdosere jerntilskuddet, og det medfører mavegener som forstoppelse. aminoJern optages bedre end traditionelle jernsalte og en tablet med 25 mg jern er derfor nok til at forebygge jernmangel.

Få 10 dages forbrug, gratis!

Bestil en gratis vareprøve, og oplev hvorfor så mange allerede bruger aminoJern.

Ja tak - bestil nu