Jerntilskud til gravide

Når du er gravid stiger dit behov for jern, fordi I nu er to om at forbruge dine jerndepoter i kroppen. Under graviditeten øges din blodmængde med cirka 50 %, og det kræver ekstra jern. Gode jerndepoter gennem hele graviditeten er helt afgørende for, at dit barn får den bedste start på livet.

Kun 20 % kan klare sig uden jerntilskud!

Hele 8 ud af 10 danske kvinder har så små jerndepoter, at de anbefales et jerntilskud for at gennemføre graviditeten forsvarligt. For at være på den sikre side anbefaler Sundhedsstyrelsen jerntilskud til alle gravide.

aminoJern er særligt velegnet til gravide:

aminoJern optages 2-4 gange bedre end traditionelle jerntilskud til gravide som jernsalte og jernmixturer. Det betyder at du kan indtage en mindre dosis aminoJern og alligevel få jeres behov dækket. Samtidigt er aminoJern vegetabilsk og giver ingen mavegener.

Sundhedsstyrelsen anbefaler jern til gravide fra 10. graviditetsuge

1 tablet aminoJern dagligt vil ofte være tilstrækkeligt til at vedligeholde en fin jernbalance. Hvis du har egentlig jernmangel, så aftal da dosering med din læge.

Under selve fødslen er det normalt at miste 0,2-0,4 liter blod. Sundhedsstyrelsen har ingen anbefaling for perioden efter fødslen. Af hensyn til genopbygningen af kroppen efter graviditet og fødsel og efterfølgende amning kan det også være en god idé at tage aminoJern i op til 8 uger efter fødslen.

Del denne side

jernmangel Forhandlere

"Jeg er super glad for AminoJern, da det er ekstra skånsomt for maven og jeg ikke tåler andre jernpræparater pga. allergier"

Tina, Odense - gravid

tina odense

Med aminoJern er 25mg nok

Jern er et næringsstof, som kroppen har svært ved at optage. Derfor har vi vænnet os til at overdosere jerntilskuddet, og det medfører mavegener som forstoppelse. aminoJern optages bedre end traditionelle jernsalte og en tablet med 25 mg jern er derfor nok til at forebygge jernmangel.

Få 10 dages forbrug, gratis!

Bestil en gratis vareprøve, og oplev hvorfor så mange allerede bruger aminoJern.

Ja tak - bestil nu