Behandling og forebyggelse af jernmangel

Jernmangel er en udbredt mangelsygdom som skal behandles når den opstår, men allerhelst skal den forebygges. Det gamle husråd om at forebyggelse er bedre end behandling gælder også for jernmangel. Inden du sætter ind med en behandling er det dog vigtigt at du er sikker på at den lave blodprocent også skyldes mangel på jern, da optagelsen af jern kan hæmmes af andre faktorer – læs mere her: Årsager til lav blodprocent

Spis en jernholdig kost:

Du får normalt tilført tilstrækkeligt jern fra kosten, men hvis du for eksempel er i vokselalderen, menstruerer, er gravid og dermed har et særligt behov for for jern, kan du overveje at ændre din kost til mere jernholdige produkter – læs mere om fødevarer rige på jern her

Forebyggelse og behandling af jernmangel med jerntabletter:

Hvis kosten af særlige årsager ikke rækker til at sikre din jernbalance må du indtage ekstra jern for at opretholde din balance. Du bør i så fald konsultere din læge for at få anvist den rette dosering til dig for at få genoprettet jernbalancen i din krop. aminoJern optages bedre end traditionelle jerntilskud og er derfor et perfekt valg for dig der vægter kvalitet højt, og som har et behov for hurtigt at få genoprettet din jernbalance.

Med aminoJern kan du i langt de fleste tilfælde nøjes med én tablet dagligt. aminoJern er effektivt og mere skånsomt mod din mave end traditionelle jerntilskud.

Gode råd om indtagelse af jerntilskud:

Jerntabletter bør tages uden for måltiderne for at sikre den bedste optagelse.
Kroppen optager jernet bedst når du tager dit jernpræparat 1-2 timer før eller efter indtagelse af et måltid, kaffe, te eller kakao.

Del denne side

jernmangel Forhandlere

Har jeg brug for jerntilskud?

Se om du oplever en eller flere af de typiske symptomer i din hverdag...

Se symptomer her...
Få 10 dages forbrug, gratis!

Bestil en gratis vareprøve, og oplev hvorfor så mange allerede bruger aminoJern.

Ja tak - bestil nu