Det kan være svært at få tilstrækkeligt jern

Jern er kendt for at være svært at optage i kroppen. Normalt optages mindre end 10 % af den jern, vi får gennem vores kost. Jern er et meget reaktivt mineral; det betyder, at det nemt reagerer på andre næringsstoffer. Resultatet kan være, at jernet ikke optages, og at det stof, jernet reagerer på (divalente metaljoner) heller ikke optages. Jernets dårlige optagelse gør, at mange overdoserer deres jerntilskud. Af frygt for ikke at få den jern, de behøver, tager nogle mennesker flere hundrede mg jern dagligt, og det kan give store problemer med maven.

Men 25 mg aminoJern er nok

aminoJern er sammensat ved at koble aminosyrer til jernet på en særlig måde, der danner et aminosyrechelat. Og netop denne jernforbindelse i aminoJern er kendt for sin gode optagelse i kroppen – samtidig med at den ikke giver mavegener.

aminoJern ”snyder” kroppen til effektiv optagelse af jern og andre næringsstoffer

Populært sagt ”smugles” aminoJern gennem mavesækken som en blind passager og optages via aminosyrernes særlige optagekanal i kroppen uden at konkurrere med andre mineraler om optagelse. Det er en fordel – både for optagelse af jernet og de andre næringsstoffer.

aminoJerner velegnet til alle, der har brug for et jerntilskud

Én tablet aminoJern 25 mg er nok til at forebygge og behandle jernmangel hos langt de fleste mennesker - uanset alder og køn.

Anvendt og anbefalet i forsøg med gravide på Næstved Sygehus

Pharmovital har medvirket i et forsøg, Næstved Sygehus gennemførte på gravide kvinder fra 15.- 19. graviditetsuge. Forsøget viste, at et dagligt tilskud på 25 mg aminoJern i graviditeten var lige så effektivt som 50 mg jernsulfat. De gravide kvinder, der tog aminoJern, rapporterede om væsentligt færre mavegener. Forsøget er antaget i det ansete tidsskrift, Journal of Perinatal Medicine i oktober 2013.
Retur til siden: aminoJern

Del denne side

jernmangel Forhandlere

6 gode grunde til at vælge aminoJern

Dit jerntilskud skal være effektivt og skånsomt mod maven. Og du skal naturligvis ikke tage mere end 1 tablet dagligt. Læs de 6 vigtigste årsager til at vælge aminoJern. Helt enkelt.

Se de 6 gode grunde
Få 10 dages forbrug, gratis!

Bestil en gratis vareprøve, og oplev hvorfor så mange allerede bruger aminoJern.

Ja tak - bestil nu